blog | workshops | shop

Workshop babyshower

Studio Paars creatieve workshops Zoetermeer babyshower kinderfeestjes handwerkles borduren breien haken naaien vilt vilten

Aan het begin van de zomer heb ik voor het eerst een workshop gegeven tijdens een babyshower. Het was heel leuk om te doen en de dames vonden het resultaat ook erg leuk, dus wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Het was een verrassing voor de aanstaande moeder, dus samen met de aanstaande oma heb ik bedacht wat leuk zou zijn om te maken. We kwamen samen op een mobile van vilten figuurtjes met een woodland / sprookjes thema. De kabouter en de uil waren bestaande patronen, en speciaal voor deze workshop heb ik patronen voor beide paddenstoelen en de beer nieuw ontworpen.

Het resultaat na de babyshower en later zoals hij nu in de kinderkamer hangt:

Het leuke van deze workshop / babyshower is dat er heel veel mogelijkheden zijn om alles aan te passen naar ieders wensen. Ik kan allerlei verschillende dieren of andere figuren ontwerpen, maar je zou ook kunnen kiezen voor één enkel figuurtje: denk bijvoorbeeld aan een hele mobile vol verschillende kaboutertjes. Of maak alles in een bepaalde kleurstelling… Eindeloos veel mogelijkheden!

Kijk hier als je interesse hebt in mijn workshops en babyshowers.

meer Studio Paars:
workshopsblogshopinstagramfacebook

Laat me weten wat je ervan vindt: