blog | workshops | shop

Welkom!

Ik ben Audrey en ik woon in Zoetermeer waar ik als ZZP’er werk onder de naam Studio Paars. Ik ben altijd creatief bezig met allerlei materialen, maar mijn hart ligt vooral bij het handwerken, zoals breien, naaien, vilten en mijn laatste (en grootste) liefde: borduren. Vrij borduren dan wel, geen kruissteekjes! Verder geniet ik erg van de natuur (strand!), lezen en natuurlijk mijn gezin.

Workshops, handwerkles en kinderfeestjes

Hier op mijn website vindt je alle informatie over de workshops en kinderfeestjes die ik aanbied. Ook zijn er plannen om in de niet-te-verre toekomst handwerklessen te gaan geven; heb je hier interesse in, laat het me weten en ik hou je op de hoogte. Ik geef de workshops op locatie: ik heb zelf dus geen workshopruimte maar ik heb wel mogelijkheden voor het huren van een plek. Ik werk vanuit de regio Zoetermeer – Den Haag en ik ben in heel Zuid-Holland beschikbaar. Daarbuiten eventueel ook in overleg.

Zelf aan de slag

In het menu vindt je onder het kopje “inspiratie” mijn blog. Hierop vind je allerlei projecten waaraan ik ooit ben begonnen (en die al dan niet goed zijn gelukt of afgemaakt) en ook wat andere berichten zoals mooie natuurfoto’s en dagjes op pad met de kids. Al mijn gratis patronen, tutorials en werkbeschrijvingen heb ik hier verzameld onder de kop DIY (do-it-yourself). Ik ben nog bezig om mijn oude blog naar deze site te verplaatsen, maar dat kost veel tijd. Stukje bij beetje kan je daarom hier ook oude berichten zien verschijnen.

Daarnaast verkoop ik ook patronen en DIY-pakketjes; meer daarover vind je hier.

Winkel

Omdat je nou eenmaal niet alles zelf kan houden (of kado doen) verkoop ik wat van mijn handgemaakt moois in mijn winkeltje. Ik maak nooit veel tegelijk en nooit twee keer precies hetzelfde, dus mijn producten zijn altijd uniek en alleen te koop via deze site (en hooguit een heel enkele keer op een marktje). Wel heb ik ook een Etsy shop die ik alleen nog gebruik om mijn digitale patronen te verkopen.

Ik werk wel heel graag in opdracht, dus wil je dat ik iets speciaal voor jou maak en precies volgens jouw wensen, laat het me weten en we bedenken samen iets heel moois.

Samenwerken

Organiseer je een creatieve markt, of beschik je over een eigen workshopruimte, en wil je dat ik een workshop bij je kom geven? Leuk! Ook als je een ander idee hebt voor een samenwerking hoor ik graag van je.

Contact

Volg Studio Paars via social media: Instagram, Facebook, Pinterest.

Volg mijn blog via RSS.

Email me via info@studio-paars.nl

Whatsapp me via 0624414649

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

[mc4wp_form id=”1474″]

Of neem contact op via onderstaand formulier:

[foogallery id=”1422″]

Bedrijfsgegevens

naam: Studio Paars
vestigingsplaats: Zoetermeer
telefoon: 06-24414649
email: info@studio-paars.nl
website: www.studio-paars.nl
KvK nummer: 59021659

creatieve-workshop-zoetermeer

studio paars informatie