Paars & rood cuff armband

Share

Deze cuff-armbanden zijn stuk voor stuk uniek: door mijzelf ontworpen, gemaakt en geborduurd. Ze zijn gemaakt van kwaliteits(wol)vilt en blijven lang mooi; het blijft wel textiel dus zorg dat het niet nat wordt. Door het wolvilt zijn ze licht, zacht en dragen ze heel comfortabel (helemaal niet kriebelig!).
Klik op een foto voor meer details:

sieraad wol paars kopen Studio Paars rood grijs cuff armband red purple grey gray bracelet sieraad wol paars kopen Studio Paars rood grijs cuff armband red purple grey gray bracelet

sieraad wol paars kopen Studio Paars rood grijs cuff armband red purple grey gray bracelet sieraad wol paars kopen Studio Paars rood grijs cuff armband red purple grey gray bracelet

  • Afmetingen: de armband is ongeveer 4,5 cm breed en ongeveer 23 cm lang. Hij past nu om een pols van 18 tot 21 cm, maar door het verplaatsen van de knoop kan hij eenvoudig worden aangepast aan een andere polsmaat. Als je een knoop kan aanzetten kan je dit zelf doen; wil je graag dat ik hem voor je op maat maak, geef dit dan aan tijdens het bestelproces of neem contact op.
  • Materiaal: de armband is gemaakt van een mooie kwaliteit 100% wollen vilt en DMC borduurgaren. Dit garandeert dat de kleuren mooi blijven. De bijpassende kunststof knoop is vintage (dus uit de knopendoos van oma). Het is moeilijk om goed op de foto te laten zien maar het borduursel is in verschillende tinten grijs met kleine rode accenten.
  • Personaliseren: zoals beschreven kan ik deze armband aanpassen aan de gewenste polsmaat. Wil je graag een armband bestellen met andere kleuren en / of patronen, neem dan contact met me op en we bespreken de mogelijkheden. Hou wel rekening met een wat langere levertijd want het maken van deze armbanden kost veel tijd.
Totaalbedrag € -

Ga terug naar de winkel of boek een workshop om zelf te leren borduren.

sieraad wol paars kopen