blog | workshops | shop

Mobile van vilt

Share

Mobile van vilt: Leuk om te maken én om op te hangen, deze mobile kan aangepast worden aan elke stijl interieur. In een sprookjesthema zoals hieronder, maar denk bijvoorbeeld ook aan ruimte, fantasy, woodland, zeedieren… de mogelijkheden zijn eindeloos. Hét perfecte kraamcadeau. (Tip: maak hem zelf tijdens een creatieve babyshower!) Kies zelf de figuurtjes en de kleuren, en ik maak een compleet persoonlijke mobile. De gebruikte materialen zijn 100% naturlijk: wolwilt, wollen vulling en katoenen garen en koord. Alleen zelf nog even een mooie tak zoeken in het bos en deze mobile leukt elke babykamer op. Geef bij het bestellen aan wat je wensen zijn, of liever nog: neem contact met me op om samen alle mogelijkheden te bespreken. Hou wel rekening met een levertijd van in principe 2 á 3 weken.

Creatieve babyshower - mobile van vilt bij Studio Paars sprookjes woodland kabouter paddestoel paddenstoel beer uil wol

  • Afmetingen: er zijn 5 figuurtjes van ongeveer 8 á 10 cm groot.  Wil je een ander aantal of formaat, informeer dan eerst naar de mogelijkheden.
  • Materiaal: het vilt en de vulling zijn van 100% wol (van Handwerkatelier Sari); de ophanglus is van katoenen koord en het gebruikte garen is ook 100% katoen (van DMC). Wil je liever een veganistische versie? Dit kan ook, informeer naar de mogelijkheden.
  • Personaliseren: de mobile kan compleet naar wens worden gemaakt: kies de figuurtjes die je wilt of ik ontwerp nieuwe voor je. Ook het aantal en de gebruikte kleuren kan je zelf kiezen.
  • Levertijd: hou rekening met een levertijd van 2 á 3 weken – zeker als je wilt dat ik nieuwe figuurtjes ontwerp richting 3 weken!
  • Let op: De tak lever ik er niet bij! (anders zouden de verzendkosten de pan uit rijzen) Deze moet je er zelf aan toevoegen. Ik kan desgewenst wel een houten ring leveren om de figuurtjes aan op te hangen.
Totaalbedrag € -

Hieronder zie je wat voorbeelden van figuurtjes, door mij ontworpen en gemaakt, die je zou kunnen kiezen voor jouw versie. Neem voor nog meer inspiratie een kijkje op mijn maaksels bord op Pinterest of bekijk alle “Vilt” posts op mijn blog.

Ga terug naar de winkel of boek een workshop om zelf iets moois te maken.
kraamkado babykamer