blog | workshops | shop

Oorbellen maken

Eigenlijk vanaf de geboorte van mijn oudste begon het bij me te kriebelen; ik wilde dingen maken! En ik begon in die tijd met het maken van (kralen) sieraden. Oorbellen maken, onder andere. Jaren heb ik dat met veel plezier gedaan.

Later werd ik ook steeds meer van de edelsteen materialen. Ik heb zelfs een tijd een kralenwebwinkeltje gehad: Het Kralenkabinet (zie mijn shop voor nog wat restanten van de voorraad).

Inmiddels doe ik er weinig meer mee, maar soms kom ik nog iets tegen tussen mijn oude maaksels wat ik toch de moeite waard vind om hier te laten zien.

2011
Sterling zilveren oorbellen

Ik was in de winkel op zoek naar leuke oorbellen en terwijl ik daar naar stond te kijken bedacht ik me: waarom maak ik ze niet gewoon zelf? Ik had nog wat sterling zilver materiaal liggen waar ik iets heel moois van had willen maken maar nooit aan toe was gekomen.
Dus even een uurtje puzzelen (ik had niet heel veel keus dus het werd passen en meten) kwamen deze twee paar oorbellen eruit. Eigenlijk was het niet meer dan met het juiste gereedschap de onderdelen aan elkaar zetten.
Alle onderdelen zijn van sterling zilver. Ik ben er wel blij mee maar… toch draag ik ze nooit!

sterling zilveren oorbellen gemaakt door studio paars
sterling zilveren oorbellen maken  door studio paars

Kijk hier voor meer kralensieraden en hier voor alle soorten sieraden.

meer Studio Paars:
workshopsblogshopinstagramfacebook

Laat me weten wat je ervan vindt:

3 gedachten over “Oorbellen maken”