Studio Paars: gadget sleeve / gadget hoesje

Een kleurig hoesje voor mijn nieuwe e-reader

Share

Ik was jarig vorige maand… Ik heb echt een hele, hele erge hekel aan mijn verjaardag, en elk jaar wordt het weer ietsje erger. Het is niet de leeftijd: dat boeit me echt niet. Het is meer iets van verwachtingen ofzo.
Maar HOE DAN OOK… ik heb een e-reader gekocht van mijn verjaardagsgeld. Ik wilde er al een tijdje één hebben omdat ik hoopte dat ik dan weer meer zou gaan lezen, en dat is ook precies wat er gebeurde. Ik gooi hem in mijn tas en lees lekker overal waar ik ook maar even moet wachten. (in de eerste 4 dagen dat ik ‘m had las ik al 3 boeken uit!)

Studio Paars - gadget sleeve / gadget hoesje

Maar ik moest een sleeve hebben om ‘m te beschermen tegen alle zooi in m’n tas, dus maakte ik er één van een stuk vintage gordijn dat ik ooit op een rommelmarkt kocht. Ik vind het bloemenpatroon geweldig, maar het is een beetje vreemde stof: nogal dik, synthetisch en niet echt geschikt voor patchwork ofzo (ik wil ooit de rest gebruiken om er een tas van te maken). De voering is een roze polkadot katoentje en ertussen zit volumevlies.

Studio Paars - gadget sleeve / gadget hoesje

Ik was nog van plan om een tutorial te schrijven, maar toen vond ik deze hier op themissy.com en die is precies hetzelfde (alleen gebruikt zij in plaats van volumevlies een dikke fleece stof voor de voering). En hij is super duidelijk geschreven dus als je er ook één wilt maken, kijk dan even op haar blog.

Ik vind ‘m leuk. Hij fleurt echt de binnenkant van mijn tas op 🙂

gadget hoesje

Leuk als je reageert op dit bericht

2 gedachten over “Een kleurig hoesje voor mijn nieuwe e-reader”