blog | workshops | shop

Hoesje voor e-reader

Laatst heb ik mijn eerste e-reader gekocht. Ik hou erg van lezen, maar het rondslepen met dikke boeken vind ik wat minder. Dus het idee van een e-reader, een klein en licht apparaatje waarop je bijna oneindig veel boeken kan zetten en overal mee naartoe nemen, dat leek mij wel wat.

En inderdaad, in de praktijk bleek het ook zo te werken. Ik nam hem overal mee naartoe, en kon overal waar ik moest wachten lezen: in de auto bij school, tijdens zwemles, op een bankje in de speeltuin… Na 4 dagen had ik al 3 boeken uitgelezen.

Ik moest wel een hoesje hebben om mijn Kobo te beschermen tegen alle troep onderin mijn tas. En die maakte ik zelf, van een jaren 70 gordijn dat ik ooit op een rommelmarkt kocht, een simpel stofje voor de binnenkant en een stukje volumevlies daartussenin.

Het is eigenlijk heel simpel gemaakt, dus ik heb geen tutorial. Wel vond ik hier een hele duidelijke die bijna op dezelfde manier is gemaakt als de mijne; het enige verschil is dat zij fleece gebruikt voor de binnenkant en dus geen extra laag volumevlies nodig heeft (wel in het engels).

vintage hoesje voor e-reader door studio paars
vintage hoesje voor e-reader door studio paars

Kijk hier voor meer naaiverhalen en hier voor mijn misbaksels.

meer Studio Paars:
workshopsblogshopinstagramfacebook

Laat me weten wat je ervan vindt:

2 gedachten over “Hoesje voor e-reader”