blog | workshops | shop

workshop vrij borduren

Workshop vrij borduren

Geen telpatronen en kruissteekjes! Tijdens de workshop “Vrij borduren” leer je borduren zoals jij dat wilt. Maak zelf je eigen patroon en bepaal de regels. En vooral: heb plezier!

Wat ga je doen

Ik begin met iets te vertellen over de materialen die je kunt gebruiken: verschillende soorten borduurgaren, stof, borduurringen, naalden enz. Dan geef ik uitleg over een aantal technieken die je kunt gebruiken om een patroon op je stof over te brengen. Dan ga je aan de slag: je leert een aantal basissteken waarmee je je eigen patroon gaat borduren. Ik neem wat voorbeelden mee voor inspiratie, maar je kunt ook zelf iets meebrengen of opzoeken op internet. Terwijl je bezig bent help ik je op weg en kun je me alles vragen over waar je tegenaan loopt. Na afloop gaat het je helemaal lukken om het thuis verder af te maken. Ik geef je ook wat tips mee voor het afwerken van de borduurring.

Wat kan je ermee

Heel erg veel! Kijk maar naar alle voorbeelden op deze pagina. Ik heb maar twee verschillende steken gebruikt voor al deze borduurringen, maar door te varieren met stof en garen krijg je een heel ander effect. Zoals je ziet kun je leuke cadeautjes maken; met een naam en geboortedatum zijn ze perfect als kraamcadeau. Maar je kunt ook bijvoorbeeld je kleding versieren met borduursel en zo helemaal personaliseren.

Wanneer

Als er data voor workshops bekend zijn kun je die vinden in de Agenda. Kun je daar niet vinden wat je zoekt, geef dan je interesse door via onderstaand formulier, en ik hou je op de hoogte van nieuwe workshops.
Ook als je een workshop wilt boeken voor een groep, zoals bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of personeelsuitje, of voor op een markt of beurs, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Waar

Ik beschik helaas (nog) niet over een eigen atelier. Op dit moment zijn er twee ruimtes waar ik workshops kan geven: in Leidschendam en in Zoetermeer. (*Heb je nog een tip voor een leuke locatie? Laat het me weten!)
Als je een plek in gedachten heb kan ik voor je op zoek gaan naar een workshoplocatie in de buurt.
Maar als je een groepsworkshop boekt kan ik natuurlijk ook naar jou toe komen; bijvoorbeeld bij iemand thuis, op kantoor of vereniging. Binnen Zuid-Holland is dat bij de prijs inbegrepen; daarbuiten komen er eventueel extra reiskosten bij.

Kosten

De workshop “Vrij Borduren” kost  €25,- per persoon. Dit is inclusief al het materiaal en koffie / thee en wat lekkers. Ook voor groepen van 5 tot 8 personen geldt dit tarief; anders in overleg.

voorbeeld workshop vrij borduren - vlinder met vilt voorbeeld workshop vrij borduren - kraken, inktvis of octopus voorbeeld workshop vrij borduren - bloem detail voorbeeld workshop vrij borduren - studio paars voorbeeld workshop vrij borduren - you are loved voorbeeld workshop studio paars - betsy voorbeeld workshop studio paars - plantjes op geel

voorbeeld workshop studio paars - huisje boompje beestje
Tik op de foto om te zien hoe deze werd gemaakt

voorbeeld workshop studio paars - ceanothus (amerikaanse sering)

Heb je nog vragen, over deze workshop of over iets heel anders: neem contact met me op! Ik sta open voor suggesties en lever graag maatwerk.

[wcp_contactform id=”wcpform_1″]