blog | workshops | shop

Workshop naam borduren.

Workshop naam borduren: Superleuk om als kraamcadeau te geven, maar ook voor een bruiloft een leuk en origineel cadeau. Een borduurring met (baby) naam en bijvoorbeeld geboortedatum, de namen van het bruidspaar, de namen van je (grote) kinderen of zelfs je favoriete quote of songtekst: je kan alle kanten op met deze veelzijdige borduurringen. Je krijgt een ring en kiest stof en garen uit, en dan gaan we aan de slag. Ik laat zien hoe je tekst kan overbrengen op stof, de basis borduursteken om mee te schrijven en geef ideeën om je ring verder te versieren en af te werken als hij klaar is (niet iedereen zal tijdens de workshop zijn / haar ring af krijgen maar je neemt de materialen en kennis mee naar huis om het te voltooien).

Techniek: We gebruiken scharen, naald en draad en natuurlijk een borduurring. Ervaring is niet nodig.

Materiaal: We gebruiken stof, borduurgaren (katoen) en een houten borduurring. Je neemt je voltooide werk mee naar huis, en als het nog niet helemaal af is krijg je alles mee wat je nog nodig hebt.

Locatie: Ik reis voor mijn workshops door de hele provincie Zuid-Holland; daarbuiten kunnen er eventueel extra reiskosten bijkomen. Dit is altijd in overleg en dit bespreken we van tevoren.  Ik beschik niet over een eigen workshopruimte; dit betekent dat de workshops worden gehouden bij jou thuis, op kantoor of clubgebouw enz. Of op een door mij verzorgde locatie: ik ga dan op zoek naar een goede plek voor de workshop, zo dicht mogelijk in jouw buurt. Aan zo’n workshopruimte zijn wel extra kosten verbonden en deze verschillen van locatie tot locatie. Ook hiervoor geldt dus dat we dit van tevoren overleggen en hier afspraken over maken.

Beschikbaarheid: In principe kan een workshop op ieder tijdstip plaatsvinden: overdag, ‘s avonds of in het weekend. Neem vooral voor de doordeweekse dagen tijdig contact met me op zodat ik het goed kan inplannen.

Kosten: Bij deelname van 5 tot 8 personen bedragen de kosten €22,50 per persoon inclusief alle materialen. Bij een ander aantal is de prijs in overleg.

Neem ook contact op als je alleen een vrijblijvende offerte wilt, of andere algemene informatie. Ik beantwoord alles zo snel mogelijk.

Hieronder zie je wat voorbeelden van, door mij gemaakt. Ik kan ook naar jouw wensen iets unieks maken; neem hiervoor contact met mij op. En neem voor meer inspiratie een kijkje op mijn “Borduurringen” bord op Pinterest