blog | workshops | shop

workshop-jellyfish-maken-studio-paars

Workshop jellyfish maken

Jellyfish is engels voor kwal maar klinkt toch een stuk leuker! Maak zelf zo’n vrolijk zeebeest naar je eigen smaak. Ik zorg voor allerlei stofjes en lintjes in heel veel kleuren; het uitkiezen is nog het moeilijkste aan deze workshop “Jellyfish maken”. Hang je creatie op voor een raam zodat hij kan bewegen in de luchtstroom of als mobile boven een wieg; hij is alleen niet gemaakt om ruw mee te spelen dus houd hem buiten bereik van (te) jonge kinderen.

Wat ga je doen

Je maakt een keuze uit al het materiaal dat ik heb meegenomen: heel veel stofjes en lintjes dus 🙂 Vervolgens knip je alles op maat en naai je het met de hand in elkaar. Geen zorgen: ook als je nog nooit hebt genaaid zorg ik dat het je lukt.

Voor wie is deze workshop

Eigenlijk voor iedereen! Als ervaren naaister is het leuk om te doen, maar geen ervaring is ook geen probleem. Oudere kinderen kunnen dit prima zelf doen, en zelfs jonge kinderen kunnen deze workshop doen zolang ze maar wat extra begeleiding krijgen van een volwassene.

Hoe lang ben je bezig

Dit is een kortere workshop: als je heel ervaren bent en snel met kiezen kun je in een half uurtje al klaar zijn. Ik trek 1,5 tot 2 uur uit voor deze workshop. Je zou er dus meerdere kunnen maken: ik hanteer wel een maximum van 3 per persoon.

Wanneer

Als er data voor workshops bekend zijn kun je die vinden in de Agenda. Kun je daar niet vinden wat je zoekt, geef dan je interesse door via onderstaand formulier, en ik hou je op de hoogte van nieuwe workshops. Ook als je een workshop wilt boeken voor een groep, zoals bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of personeelsuitje, of voor op een markt of beurs, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Waar

Ik beschik helaas (nog) niet over een eigen atelier. Op dit moment zijn er twee ruimtes waar ik workshops kan geven: in Leidschendam en in Zoetermeer. (*Heb je nog een tip voor een leuke locatie? Laat het me weten!) Als je een plek in gedachten heb kan ik voor je op zoek gaan naar een workshoplocatie in de buurt. Maar als je een groepsworkshop boekt kan ik natuurlijk ook naar jou toe komen; bijvoorbeeld bij iemand thuis, op kantoor of vereniging. Binnen Zuid-Holland is dat bij de prijs inbegrepen; daarbuiten komen er eventueel extra reiskosten bij.

Kosten

De workshop “Jellyfish Maken” kost  €17,50 per persoon. Dit is inclusief al het materiaal en koffie / thee en wat lekkers. Ook voor groepen van 5 tot 8 personen geldt dit tarief; anders in overleg.

 

workshop jellyfish maken studio paars voorbeeld

kwal maken studio paars voorbeeld

zeedier maken studio paars voorbeeld

jelly fish maken studio paars voorbeeld

zeebeest maken studio paars voorbeeld

zeedier maken studio paars voorbeeld

workshop jellyfish maken studio paars voorbeeld

kwal maken studio paars voorbeeld

jelly fish maken studio paars voorbeeld

zeebeest maken studio paars voorbeeld

jellyfish maken studio paars voorbeeld

 

[wcp_contactform id=”wcpform_1″]