blog | workshops | shop

Workshop beestje van vilt maken.

Workshop beestje van vilt maken: Uiltjes, beren, walvissen, varkentjes, elanden… ik heb al heel wat vilten diertjes bedacht en gemaakt, maar zit jouw favoriet er niet bij dan ontwerp ik die ook voor je (wel even van tevoren aangeven). Jij kiest tijdens deze workshop een patroon en wat kleuren vilt  en maakt vervolgens je eigen dier of ander figuurtje. Leuk voor aan je sleutelbos of tas, maar je kan ‘m ook ophangen in huis, de kinderkamer, bij de seizoenstafel of zelfs in de kerstboom!

Techniek: Deze vilten beestjes worden met de hand in elkaar genaaid. Alle details worden er ook op genaaid. We gebruiken dus geen lijm, maar alleen naalden en draad, en scharen. Deze workshop ook prima geschikt voor wat oudere kinderen, eventueel ook als kinderfeestje (hiervoor gelden andere tarieven en afspraken, neem even contact op voor meer informatie).

Materiaal: We gebruiken een mooie kwaliteit gemengd synthetisch/wol vilt en polyester vulling. Indien gewenst kan ik ook 100% wolvilt en wollen vulling meenemen, maar hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Het borduurgaren is van katoen.

Locatie: Ik reis voor mijn workshops door de hele provincie Zuid-Holland; daarbuiten kunnen er eventueel extra reiskosten bijkomen. Dit is altijd in overleg en dit bespreken we van tevoren.  Ik beschik niet over een eigen workshopruimte; dit betekent dat de workshops worden gehouden bij jou thuis, op kantoor of clubgebouw enz. Of op een door mij verzorgde locatie: ik ga dan op zoek naar een goede plek voor de workshop, zo dicht mogelijk in jouw buurt. Aan zo’n workshopruimte zijn wel extra kosten verbonden en deze verschillen van locatie tot locatie. Ook hiervoor geldt dus dat we dit van tevoren overleggen en hier afspraken over maken.

Beschikbaarheid: In principe kan een workshop op ieder tijdstip plaatsvinden: overdag, ‘s avonds of in het weekend. Neem vooral voor de doordeweekse dagen tijdig contact met me op zodat ik het goed kan inplannen.

Kosten: Bij deelname van 5 tot 8 personen bedragen de kosten €22,50 per persoon inclusief alle materialen. Bij een ander aantal is de prijs in overleg.

Neem ook contact op als je alleen een vrijblijvende offerte wilt, of andere algemene informatie. Ik beantwoord alles zo snel mogelijk.

Hieronder wat voorbeelden van vilten beestjes. Zoals eerder gezegd kan ik op verzoek ook andere patronen ontwerpen. Neem ook eens een kijkje op mijn “Vilt” bord op Pinterest om ideeën op te doen.

[foogallery id=”3687″]

workshop beestje van vilt maken