blog | workshops | shop

Workshop armband maken.

Workshop armband maken: Sieraden zijn altijd leuk om te krijgen én te maken. Tijdens deze workshop maak je een armband helemaal naar je eigen smaak. Kies kleuren en materialen die je mooi vindt, of maak iets dat precies past bij een bepaalde outfit of voor een speciale gelegenheid (feest, jubileum, bruiloft enz.). Ik zorg voor voorbeelden en materialen; je gaat lekker zelf aan de slag en ik help je daar waar het nodig is. Je gaat naar huis met een compleet sieraad en misschien wel de inspiratie om er zelf nog veel meer te gaan maken!

Techniek: Een beetje afhankelijk van de gekozen stijl en techniek gebruik je voornamelijk tangetjes, en soms naalden, lijm en scharen. Ervaring is niet nodig.

Materiaal: Ik zorg voor veel verschillende kralen en andere benodigheden in heel veel kleuren zodat er altijd wel iets naar je smaak bij zit. Ik gebruik kralen van glas, hout en kunststof. Als je iets anders zoekt, bijvoorbeeld edelsteen of parels, heb ik dat niet standaard bij me. In overleg kan ik dat wel meebrengen maar daaraan zijn wel extra kosten verbonden.

Locatie: Ik reis voor mijn workshops door de hele provincie Zuid-Holland; daarbuiten kunnen er eventueel extra reiskosten bijkomen. Dit is altijd in overleg en dit bespreken we van tevoren.  Ik beschik niet over een eigen workshopruimte; dit betekent dat de workshops worden gehouden bij jou thuis, op kantoor of clubgebouw enz. Of op een door mij verzorgde locatie: ik ga dan op zoek naar een goede plek voor de workshop, zo dicht mogelijk in jouw buurt. Aan zo’n workshopruimte zijn wel extra kosten verbonden en deze verschillen van locatie tot locatie. Ook hiervoor geldt dus dat we dit van tevoren overleggen en hier afspraken over maken.

Beschikbaarheid: In principe kan een workshop op ieder tijdstip plaatsvinden: overdag, ‘s avonds of in het weekend. Neem vooral voor de doordeweekse dagen tijdig contact met me op zodat ik het goed kan inplannen.

Kosten: Bij deelname van 5 tot 8 personen bedragen de kosten €22,50 per persoon inclusief alle materialen. Bij een ander aantal is de prijs in overleg.

Neem ook contact op als je alleen een vrijblijvende offerte wilt, of andere algemene informatie. Ik beantwoord alles zo snel mogelijk.

[VOORBEELDGALERIE VOLGT] Hier komen binnenkort wat voorbeelden te staan van wat je zoal tijdens een workshop kan maken.
Neem tot die tijd eens een kijkje op mijn Pinterest “Sieraden” bord om ideeën of inspiratie op te doen maar LET OP: dit is dus niet allemaal door mij gemaakt en het is ook niet mogelijk om al deze voorbeelden tijdens een workshop zelf te maken!

workshop armband maken