blog | workshops | shop

Creatieve workshops van Studio Paars.

Ben je op zoek naar gezellige en leerzame creatieve workshops? Voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of babyshower? Wil je graag iets nieuws leren maken in je eentje of samen? Of zoek je een creatieve activiteit voor een kinderfeestje? Het kan allemaal!

Workshops

Ik geef lessen en workshops op het gebied van handwerk, dus denk aan naaien, borduren en vilten, maar ook breien en haken. Maar ook andere creatieve projecten, zoals sieraden of dromenvangers maken. Hieronder zie je maar een klein deel van alle mogelijkheden: neem vooral contact op als je een ander idee hebt want maatwerk lever ik graag.

Locatie

Ik beschik niet over een eigen atelier (ooit wel, hoop ik!). Op dit moment zijn er twee ruimtes* waar ik gebruik van kan maken voor het geven van workshops: 1 in Leidschendam en 1 in Zoetermeer. Maar ik kan natuurlijk ook naar jou toe komen; bijvoorbeeld bij iemand thuis, op kantoor of vereniging. En als je een bepaalde plaats in gedachten hebt, kan ik voor je op zoek gaan naar een workshoplocatie in de buurt.
(*Heb je nog een tip voor een leuke locatie? Laat het me weten! Wel graag in de regio Zoetermeer – Den Haag)

Agenda

Wil je alleen of samen komen, kijk dan in de agenda welke workshops staan ingepland. Vind je niet wat je zoekt? Vul dan hier dit formulier in om aan te geven waar je interesse in hebt, dan plan ik een datum in zodra er genoeg aanmeldingen zijn (minimaal 6 personen).

Kosten

De kosten verschillen natuurlijk per workshop, maar liggen voor een dagdeel (gemiddeld 3 uur) rond de 25 euro. Er zijn ook aanschuifworkshops (handig voor grotere groepen); hiervoor bedragen de kosten per persoon vanaf 7,50 euro.

Voorbeelden

studio-paars-workshop-vrij-borduren

workshop-mobile-van-vilt-studio-paars

workshop-jellyfish-maken-studio-paars

workshop-kabouter-van-vilt-studio-paars

Dit onderdeel wordt momenteel vernieuwd! Niet alle oude linkjes hieronder werken meer helaas…

creatieve workshops
[foogallery id=”484″]