blog | workshops | shop

Creatieve workshops van Studio Paars.

Ben je op zoek naar gezellige en leerzame creatieve workshops? Voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of babyshower? Wil je graag iets nieuws leren maken in je eentje of samen? Of zoek je een creatieve activiteit voor een kinderfeestje? Het kan allemaal!

Workshops

Ik geef lessen en workshops op het gebied van handwerk, dus denk aan naaien, borduren en vilten, maar ook breien en haken. Maar ook andere creatieve projecten, zoals sieraden of dromenvangers maken. Hieronder zie je maar een klein deel van alle mogelijkheden: neem vooral contact op als je een ander idee hebt want maatwerk lever ik graag.

Locatie

Op dit moment beschik ik niet over een eigen atelier (ooit wel, hoop ik!). Ik kan wel naar jouw locatie toe komen; bijvoorbeeld bij iemand thuis, op kantoor of een vereniging. Ook kan ik, tegen een kleine vergoeding, gebruik maken van een workshopruimte in Zoetermeer. En als je een bepaalde plaats in gedachten hebt, kan ik voor je op zoek gaan naar een workshoplocatie in die buurt.
(*Heb je nog een tip voor een leuke locatie? Laat het me weten!)

Agenda

Wil je alleen of samen komen, kijk dan in de agenda welke workshops staan ingepland. Vind je niet wat je zoekt? Vul dan hier dit formulier in om aan te geven waar je interesse in hebt, dan plan ik een datum in zodra er genoeg aanmeldingen zijn (minimaal 6 personen).

Kosten

De kosten verschillen natuurlijk per workshop, maar liggen voor een dagdeel (gemiddeld 3 uur) rond de 25 euro. Er zijn ook aanschuifworkshops (handig voor grotere groepen); hiervoor bedragen de kosten per persoon vanaf 7,50 euro.

Voorbeelden

Hieronder zie je een aantal workshops die ik kan aanbieden. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, dus als je zelf een ander idee hebt van wat je zou willen, laat het me weten en we bedenken iets unieks.

button voor creatieve workshops vrij borduren
workshop vrij borduren
button voor creatieve workshops mobile van vilt
workshop mobile van vilt
button voor creatieve workshops jellyfish maken
workshop jellyfish maken
button voor creatieve workshops kabouter van vilt
workshop kabouter van vilt en wol