blog | workshops | shop

“Cactus maken van vilt” workshop

Share
Cactus maken

Aanstaande zaterdag 18 mei sta ik op de urban hippie markt in Zoetermeer met deze leukerds. Je kan namelijk bij mij een workshop “Cactus maken van vilt” komen  doen. Schuif bij mij aan, kies welke cactus je maken wilt en ga lekker aan de slag. In een half uur tot een uur is ie helemaal klaar. Kosten: slechts 5 euro per persoon. Ook geschikt voor wat oudere kinderen (of met wat ervaring met naald en draad) maar wel met wat hulp van een volwassene.

Leuk voor in je urban jungle; kijken wie het verschil weet te spotten 🙂 Maar ook als speldenkussen te gebruiken. Of als het perfecte cadeau voor iemand die geen enkele plant in leven weet te houden…

3 cactussen op een rij
Over de markt (via facebook pagina):

De Urban Hippie Markt is geboren uit gemis, gemis van een laagdrempelige markt waar bewuste productaanbieders, creatievelingen, en levensgenieters hun geliefde waar aan bewuste consumenten kunnen promoten en verkopen.
Waar zowel bezoekers als verkopers in een ongedwongen sfeer kunnen genieten met gelijkgestemden.
Waar je met het hele gezin zonder zorgen de hele middag rond kunt dwalen, genieten van live-muziek, nieuwe dingen kunt proeven, je je vrij voelt, kleurrijke producten kunt kopen en creatieve workshops kunt doen.
Dit alles op een unieke Urban Hippe plek;
Wijktuin de Zoete Aarde.

groene hoge cactus maken

donkergroene cactus maken

paarse cactus maken

3 cactussen

cactus maken

Laat me weten wat je ervan vindt: