blog | workshops | shop

Cactus maken tijdens workshop

Cactus maken

Ik deed mee aan de urban hippie markt in Zoetermeer; ik gaf namelijk een inloopworkshop “Cactus maken van vilt”. Je kon bij mij aanschuiven, kiezen welke cactus je wilde maken en lekker aan de slag gaan.

Er kwamen meerdere kinderen ook een hun eigen cactus maken: vanaf een jaar of 10 ging dat prima zelfstandig, jonger hadden ze wat hulp nodig. Het was een supermooie dag, een erg gezellige markt en een mooie ervaring.

De cactussen waren ook erg leuk: bijvoorbeeld voor in je urban jungle; kijken wie het verschil weet te spotten 😀 Maar ook als speldenkussen te gebruiken. Of als het perfecte cadeau voor iemand die geen enkele plant in leven weet te houden…

3 cactussen op een rij


Over de markt (via facebook pagina):

De Urban Hippie Markt is geboren uit gemis, gemis van een laagdrempelige markt waar bewuste productaanbieders, creatievelingen, en levensgenieters hun geliefde waar aan bewuste consumenten kunnen promoten en verkopen.
Waar zowel bezoekers als verkopers in een ongedwongen sfeer kunnen genieten met gelijkgestemden.
Waar je met het hele gezin zonder zorgen de hele middag rond kunt dwalen, genieten van live-muziek, nieuwe dingen kunt proeven, je je vrij voelt, kleurrijke producten kunt kopen en creatieve workshops kunt doen.
Dit alles op een unieke Urban Hippe plek;
Wijktuin de Zoete Aarde.

groene hoge cactus maken
donkergroene cactus maken
paarse cactus maken
3 cactussen

Kijk hier als je interesse hebt in mijn workshops en babyshowers.

meer Studio Paars:
workshopsblogshopinstagramfacebook

Laat me weten wat je ervan vindt: