blog | workshops | shop

Borduursteken: TAST 2012 week 1 t/m 12

TAST 2012 borduursteken door studio paars

TAST 2012 Week 13: Inhaalweek
Ik had geen borduursteken in te halen dus ik vond deze week een goede gelegenheid om mijn sampler (merklap?!) van de eerste 12 weken af te maken. Ik maakte het festonneerwerk rond de randen af en borduurde de letters. Tot nu toe gebruikte ik elke week maar 1 kleur voor 1 steek, dus deze week sloeg ik een klein beetje door en gebruikte zoveel steken en kleuren als ik maar kon. Ik vind het effect wel prettig gestoord eigenlijk 🙂
Nu te besluiten wat ik ermee zal doen. Het is te groot om er een soort boekje van te maken, en ik was ook niet echt van plan om het op te hangen. Maar misschien ooit als ik een echt knutselkamertje heb…?

tast 2012 deel 1 door studio paars
verschillende borduursteken door studio paars
alle borduursteken tot nu toe
merklap tast 2012 studio paars

TAST? Wat is dat?
T.A.S.T. staat voor “Take A Stitch Tuesday.” Elke dinsdag wordt op de website Pintangle een andere borduursteek uitgelegd, zodat iedereen die maar mee wil doen deze kan leren óf zichzelf ermee kan uitdagen. Het is dus geschikt voor zowel totale beginners als gevorderden. En je kan je resultaat delen met de andere deelnemers, dus gezellig én je krijgt feedback (alleen als je dat wilt natuurlijk).
In 2012 ben ik op deze manier aan het borduren geraakt en inmiddels geef ik er zelf workshops in. Ik vond het een hele leuke manier om kennis op te doen van iets totaal nieuws. Een aanrader!
Dit zijn al mijn steken van toen.

Kijk hier om te zien wat ik allemaal heb geborduurd en hier voor meer borduursteken.

meer Studio Paars:
workshopsblogshopinstagramfacebook

Laat me weten wat je ervan vindt:

2 gedachten over “Borduursteken: TAST 2012 week 1 t/m 12”