
TAST 2012 Steek 7: Losse Kettingsteek (Detached Chain Stitch)
Leuke steek voor bloemetjes enzo maar ik vond hem niet zo fijn om te maken. Na wat oefening ging het wel iets makkelijker.
EDIT: grappig om terug te lezen dit, want nu (een paar jaar later) is dit één van de steken die ik het meest gebruik!
TAST? Wat is dat?
T.A.S.T. staat voor “Take A Stitch Tuesday.” Elke dinsdag wordt op de website Pintangle een andere borduursteek uitgelegd, zodat iedereen die maar mee wil doen deze kan leren óf zichzelf ermee kan uitdagen. Het is dus geschikt voor zowel totale beginners als gevorderden. En je kan je resultaat delen met de andere deelnemers, dus gezellig én je krijgt feedback (alleen als je dat wilt natuurlijk).
In 2012 ben ik op deze manier aan het borduren geraakt en inmiddels geef ik er zelf workshops in. Ik vond het een hele leuke manier om kennis op te doen van iets totaal nieuws. Een aanrader!
Dit zijn al mijn steken van toen.
Kijk hier om te zien wat ik allemaal heb geborduurd en hier voor meer borduursteken.
meer Studio Paars:
workshops – blog – shop – instagram – facebook
