
TAST 2012 Steek 16: Frans Knoopje (French Knot)
Nog een steek waar ik in het begin echt mee heb geworsteld. Ik wilde eigenlijk dit hele vlak opvullen met franse knoopjes maar dat is me niet gelukt omdat het zo veel tijd kostte. Inmiddels is het één van mijn favoriete steken en gebruik ik hem heel veel. Grappig toch dat je dat niet kan voorspellen.
TAST? Wat is dat?
T.A.S.T. staat voor “Take A Stitch Tuesday.” Elke dinsdag wordt op de website Pintangle een andere borduursteek uitgelegd, zodat iedereen die maar mee wil doen deze kan leren óf zichzelf ermee kan uitdagen. Het is dus geschikt voor zowel totale beginners als gevorderden. En je kan je resultaat delen met de andere deelnemers, dus gezellig én je krijgt feedback (alleen als je dat wilt natuurlijk).
In 2012 ben ik op deze manier aan het borduren geraakt en inmiddels geef ik er zelf workshops in. Ik vond het een hele leuke manier om kennis op te doen van iets totaal nieuws. Een aanrader!
Dit zijn al mijn steken van toen.
Kijk hier om te zien wat ik allemaal heb geborduurd en hier voor meer borduursteken.
meer Studio Paars:
workshops – blog – shop – instagram – facebook
