blog | workshops | shop

Draden Opnaaien (Couching)

draden opnaaien door studio paars
opgenaaide draden (bovenste rijen)

TAST 2012 Steek 9: Draden Opnaaien (Couching)
Ik vond dit in het begin geen fijne steek (of steken, want ik heb er een aantal uitgeprobeerd) maar het effect dat het geeft vind ik wel leuk, vooral bij de krulletjes. Na een tijdje begon het wat soepeler te gaan gelukkig.

TAST? Wat is dat?
T.A.S.T. staat voor “Take A Stitch Tuesday.” Elke dinsdag wordt op de website Pintangle een andere borduursteek uitgelegd, zodat iedereen die maar mee wil doen deze kan leren óf zichzelf ermee kan uitdagen. Het is dus geschikt voor zowel totale beginners als gevorderden. En je kan je resultaat delen met de andere deelnemers, dus gezellig én je krijgt feedback (alleen als je dat wilt natuurlijk).
In 2012 ben ik op deze manier aan het borduren geraakt en inmiddels geef ik er zelf workshops in. Ik vond het een hele leuke manier om kennis op te doen van iets totaal nieuws. Een aanrader!
Dit zijn al mijn steken van toen.

Kijk hier om te zien wat ik allemaal heb geborduurd en hier voor meer borduursteken.

meer Studio Paars:
workshopsblogshopinstagramfacebook

Laat me weten wat je ervan vindt: