rainbow beanbags regenboog

Regenboog beanbags

Share

Dit feestje is alweer een jaar geleden, dus komt er binnenkort een nieuw feestje. Maar daarover later meer.
Er moesten natuurlijk op het laatste moment zelfgemaakte cadeautjes komen, dus heb ik een avondje achter de naaimachine gezeten om dit te maken:

Studio Paars rainbow beanbags regenboog pittenzakjes

Het zijn ‘beanbags’ (of pittenzakjes). Ze zijn gevuld met gedroogde erwten dus voelen lekker aan. Ik heb nog overwogen om ze een apart binnenzakje te geven zodat je die eruit kon halen om de buitenkant te wassen, maar dat heb ik uiteindelijk toch maar niet gedaan (mocht er 1 helemaal vies en nat worden en niet meer te redden zijn heb ik zo een nieuwe gemaakt).

Studio Paars rainbow beanbags regenboog pittenzakjes

Ik heb stofjes in de kleuren van de regenboog uitgekozen (en dan nog 1 grijze omdat mama die zelf zo leuk vond). Een aantal heb ik er nieuw voor gekocht (oranje, geel en grijs), een aantal kwam uit oude lapjes-swaps (rood, blauw en paars) en de groene had ik zelf nog liggen. De achterkanten zijn hetzelfde, van een overgebleven stuk ikea-gordijn (wat dikkere ecru katoen).

Studio Paars rainbow beanbags regenboog pittenzakjes

Het idee is niet origineel, ik heb het al vaker in blogland gezien maar ik weet niet meer precies waar ik het zelf voor het eerst tegenkwam.
En het eerste zakje kostte me anderhalf uur, maar de andere zes had ik anderhalf uur later ook af. Dus 3 uurtjes werk (inclusief lapjes zoeken en knippen) voor een uniek handgemaakt cadeau. En nu maar hopen dat ‘ie ermee speelt…

Studio Paars rainbow beanbags regenboog pittenzakjes

Wat vind je ervan?

beanbags regenboog

Leuk als je reageert op dit bericht

7 gedachten over “Regenboog beanbags”