over mij

over mij pagina [ studio paars over mij ]

 

Welkom bij Studio Paars!

Ik ben Audrey en ik geef kinderfeestjes en creatieve workshops in Zoetermeer en daarbuiten. Ook maak ik van alles, zoals handgemaakte hebbedingtjes en unieke (kraam-)cadeaus. Dan ben ik ook nog bezig met het ontwerpen van DIY patronen en zelfmaakpakketten. Ik ben altijd bezig met het maken en leren van nieuwe dingen.

Vind je iets niet of heb je vragen? Neem gerust contact me op; ik denk graag met je mee.

Workshops

Ik geef workshops en kinderfeestjes op locatie (ik heb zelf dus geen workshopruimte). Het liefst werk ik zelf met wol, vilt, stof en garen; zie mijn blog of kijk op mijn Instagram of facebook voor voorbeelden. Ik ben gevestigd in Zoetermeer en werk het liefst in de regio Zoetermeer – Den Haag. Daarbuiten is in overleg ook mogelijk maar er kunnen extra kosten aan zijn verbonden.

Winkel

Ik werk heel graag in opdracht, dus wil je dat ik iets speciaal voor jou maak kijk dan op mijn winkelpagina voor voorbeelden. Hier vind je ook een paar van mijn maaksels die je kan kopen. De digitale versies van mijn patronen zijn te koop via mijn Etsy winkeltje.

DIY

Patronen, voorbeelden, uitleg, werkbeschrijvingen: deze kan je hier vinden. Ik ben bezig om mijn oude blog naar deze site te verplaatsen, maar dat kost veel tijd. Stukje bij beetje zal je de oude berichten zien verschijnen en daarna heb ik hopelijk weer tijd om wat nieuwe te maken!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Je hoort als eerste alles over nieuwe workshops, giveaways en leuke acties.

Creatieve workshops in Zoetermeer
Share