Creative workshops in the netherlands

Patroon testers gevraagd —> VOL, bedankt!

EDIT: klik hier om naar het laatste nieuws over mijn uiltjespatroon te gaan of hier om direct te kopen.

patroon testen

Blech, soms kan ik zoooo traag zijn 🙁 Niet leuk. Helaas is meestal gebrek aan zelfvertrouwen de oorzaak: ik verzin iets nieuws en begin daar vol enthousiasme aan, maar na een tijdje ga ik aan mezelf twijfelen en vraag me af waar ik nou mee bezig ben. En dan komt zo’n projectje stil te liggen.
Maar de glas-halfvol manier om ernaar te kijken is denk ik dat ik (bijna) nooit iets opgeef: hoe stoffig het ook is geworden, als ik het na een tijdje weer oppak en ik vind het nog steeds leuk, dan probeer ik het ook af te maken.

Goed. Wat ik eigenlijk probeer te vertellen is dat ik een projecje van een tijdje geleden weer heb opgepakt: mijn vilten medallions. Mijn eerste ontwerp was een uil, daarna kwamen een walvis en een eland en ik heb ideeën en schetsen voor nog veel meer. Ik heb geprobeerd er een digitaal patroon van te maken maar dat was een grote mislukking: het bleef er maar uitzien alsof het getekend was door een kind van 6.

Dus. Nu is het nieuwe plan als volgt: ik print gewoon de werkbeschrijving uit, maak een papieren kopie van de patroondelen en verkoop ze als pakketjes, inclusief vilt en andere benodigheden. Ik ga ze verkopen in mijn shop en kan ze ook meenemen als ik deze herfst (hopelijk!) weer crea marktjes ga doen.

Nu zou ik heel graag een paar mensen wille vragen om het patroon te testen voordat ik ze ga verkopen! Het idee is dat ik je een mail stuur met de werkbeschrijving en het patroon in ofwel .pdf of .doc formaat en dat je die dan zelf uitprint. Vervolgens heb je wat vilt, wat garen, een beetje vulling en een stukje lint nodig om het uiltje te maken. Je kan de kleuren van het patroon volgen of je fantasie gebruiken, het maakt mij niet uit. Het enige dat ik vraag is dat je me laat weten hoe het bevallen is: opmerkingen over de werkbeschrijving, het patroon, eventuele problemen enz.

Als je interesse hebt, mail me dan op info@kralenkabinet.nl of plaats hieronder een reactie.
Maakt niet uit waar je woont maar ik heb de beschrijving wel alleen in het engels en het nederlands.
Bij voorbaat dank!

EDIT: Wow, bedankt voor de overweldigende hoeveelheid reacties! Ik denk dat ik nu wel genoeg testers heb en zal vanmiddag beginnen met het mailen van het patroon.

patroon testen

patroon testen
Share

2 Reacties

 • little red home

  Een beetje meer zelfvertrouwen, ze zijn hartstikke leuk! (maar toch herken ik het gevoel wel hoor…).
  Ik vind ook de combinatie met het sprookjesvilt heel erg mooi.
  Het lijkt me leuk om een patroon voor je te testen.
  Fijne dag!
  Groetjes, Anne-Marie

 • Studio Paars

  Dankjewel. Soms kan het zo irritant zijn…
  Ik ben zelf groot fan van sprookjesvilt dus moest ik er wel iets moois mee verzinnen. Weet jij trouwens misschien hoe het in het engels genoemd wordt?
  Het patroon zit nu in de mail. Veel plezier ermee!

  Liefs, Audrey

Reply