Workshop jellyfish maken.

Share

Workshop jellyfish maken: Jellyfish is engels voor kwal maar klinkt toch een stuk leuker! Maak zelf zo’n vrolijk zeebeest naar je eigen smaak. Ik zorg voor allerlei stofjes en lintjes in heel veel kleuren; het uitkiezen is nog het moeilijkste aan deze workshop. Hang je creatie op voor een raam zodat hij kan bewegen in de luchtstroom of als mobile boven een wieg; hij is alleen niet gemaakt om mee te spelen dus hou hem buiten bereik van (kleine) kinderen.

Techniek: We gebruiken scharen, naald en draad om de jellyfish in elkaar te zetten. Ervaring is niet nodig maar een redelijke fijne motoriek wel; grotere kinderen die precies en geconcentreerd kunnen werken kunnen gezellig meedoen, maar voor jongere kinderen is deze workshop niet geschikt.

Materiaal: We gebruiken stof (meest katoen), polyesther vulmateriaal en allerlei soorten lint.

Locatie: Ik reis voor mijn workshops door de hele provincie Zuid-Holland; daarbuiten kunnen er eventueel extra reiskosten bijkomen. Dit is altijd in overleg en dit bespreken we van tevoren.  Ik beschik niet over een eigen workshopruimte; dit betekent dat de workshops worden gehouden bij jou thuis, op kantoor of clubgebouw enz. Of op een door mij verzorgde locatie: ik ga dan op zoek naar een goede plek voor de workshop, zo dicht mogelijk in jouw buurt. Aan zo’n workshopruimte zijn wel extra kosten verbonden en deze verschillen van locatie tot locatie. Ook hiervoor geldt dus dat we dit van tevoren overleggen en hier afspraken over maken.

Beschikbaarheid: In principe kan een workshop op ieder tijdstip plaatsvinden: overdag, ’s avonds of in het weekend. Neem vooral voor de doordeweekse dagen tijdig contact met me op zodat ik het goed kan inplannen.

Kosten: Bij deelname van 5 tot 8 personen bedragen de kosten €22,50 per persoon inclusief alle materialen. Bij een ander aantal is de prijs in overleg.

Neem ook contact op als je alleen een vrijblijvende offerte wilt, of andere algemene informatie. Ik beantwoord alles zo snel mogelijk.

Hieronder zie je wat voorbeelden van, door mij gemaakt. Een aantal hiervan is ook te koop in mijn winkel.

workshop jellyfish maken