creatieve-workshop-zoetermeer

Agenda

Kijk in de agenda om te zien welke workshops de komende periode ingepland zijn.

Workshop aanbod

Aanbod: Je hebt kan kiezen uit twee soorten workshops: een basisworkshop of een projectworkshop.

Bij een basisworkshop maak je kennis met een bepaalde techniek (denk aan borduren, haken, breien enz.), leer je de basisvaardigheden en kan je zelf verder aan de slag. Samen kijken we naar wat je wilt gaan maken en wat je daarvoor nodig hebt aan materiaal en kennis; wil je bijvoorbeeld een tas zoals deze gaan haken dan oefenen we de steken die je daarvoor nodig hebt zodat je thuis verder kunt. Deze workshops zijn heel geschikt voor als je alleen of samen iets wilt gaan doen.

Bij een projectworkshop werk je heel gericht aan een bepaald project. Je gaat bijvoorbeeld een tomte zoals deze maken. Ik zorg dat alle benodigde materialen aanwezig zijn en iedereen gaat na afloop naar huis met een zelfgemaakte kabouter (of iets anders natuurlijk). Deze workshops zijn in het bijzonder leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeest, zussendag, verjaardag, teambuildingsuitje enz. omdat je allemaal met hetzelfde bezig bent.

Geen idee wat je precies wilt? Neem contact met me op en we bedenken samen iets helemaal op maat.

Locatie: Ik beschik niet over een eigen workshopruimte, dus de workshops worden gehouden bij jou thuis, op kantoor of clubgebouw enz. Als dit niet mogelijk is kan ik ook een ruimte boeken; deze extra kosten komen dan wel bovenop de kosten voor de workshop.

Neem ook contact op als je alleen een vrijblijvende offerte wilt, of andere algemene informatie. Ik beantwoord alles zo snel mogelijk.

 

 

Creatieve workshop Zoetermeer